Együttműködési keretek

A felső vezetőket a tanácsadási és coaching eszközöket harmonikusan elegyítve támogatom személyes és üzleti céljaik elérésében. A vezetők ezáltal egypontos bizalmi és támogató kapcsolat során fejlesztik önmagukat és az általuk vezetett üzletet.

tanácsadás és coaching aránya és mértéke a vezető által meghatározott céloktól, prioritásoktól, a legfontosabb és leggyorsabban megoldásokra váró területektől függ, a vezető döntésének megfelelően. 

Az együttműködés a bizalmon, a közös értékrenden, a diszkréción, az exkluzív figyelmen és az értő támogatáson alapul.

Egy első beszélgetésen meghallgatom a felső vezető személyes és üzleti céljait, prioritásait és hogy milyen elvárásai vannak a közös munkától.

Ezt követően felvázolom javaslatomat az együttműködésre, vállalásaimat a folyamat során, a javasolt módszertant, időtartamot, szolgáltatási csomagot és szerződéses formát.

Amennyiben mindketten úgy ítéljük meg, hogy az együttműködéshez létrejött a kezdeti bizalom és a célok közösen elérhetőek, akkor a megállapodott gyakorisággal és időtartamban kezdetét veszi a coaching, illetve tanácsadási folyamat.

Coaching során egy-egy terület feltárása, a megoldások feltérképezése, kiválasztása, végrehajtása és az eredmények kielemzése 4-6 alkalommal mintegy 1-1,5 órás beszélgetés során valósul meg. A teljes időtartamot tekintve várhatóan 3-6 hónap alatt érhetőek el a folyamattól elvárt célok, komplexitástól függően.

Tanácsadás esetén a téma komplexitása határozza meg az együttműködés időtartamát és tartalmát.

Exkluzivitás és diszkréció

Üzleti hatás csomag

Az önfejlesztési folyamat már rövidtávon is hozzájárul a felső vezető személyes elégedettségének növeléséhez és hosszútávon is értéket teremt számára.

A személyes hatással összhangban fontos a rövid és hosszútávú üzleti hatás is. Ezért az együttműködés sikerességének két fő indikátorát helyezem előtérbe:

  • a felsővezető személyes elégedettségét
  • a coaching/tanácsadási folyamat során elért üzleti hatást az előre meghatározott célok szerint

A coaching és tanácsadás üzleti hatása határozza meg annak értékét, ezzel arányos szolgáltatási csomagot is kínálok.