Képzeljük el, hogy átlátható, fenntartható és elfogadó világban élnek gyermekeink.
Teremtsük meg most!

A felső vezetők értékközpontú professzionális támogatása által érek el pozitív társadalmi hatást.

Társadalmi hatás

A vállalati vezetők személyes növekedése hozzájárul a sikeres és értékteremtő üzleti élet és ezáltal a gazdasági-társadalmi fejlődéshez.

Támogatás

A nyitott vállalati Vezető személyes és szakmai kiteljesedését és üzleti sikerét exkluzív figyelemmelértő támogatással kísérem.

Értékek

Fenntartható, etikus és elfogadó értékteremtés mentén támogatom Őt céljai elérésében, az elvárások és személyes értékek, a boldogság és siker harmonikus ötvözésében. 

Bujdosó Andrea

B2B és B2C üzletvezetés, értékesítés, marketing és üzemeltetés területén gyűjtöttem tapasztalatokat elsősorban multinacionális vállalatoknál. Több mint 15 évet dolgoztam felső vezetőként és igazgatósági pozíciókban a Xerox és a Shell magyarországi vállalatainál.
A Közép-kelet európai piac több országában volt teljes üzleti felelősségem. Globális pozíciókban üzleti modellváltást és értékesítési kiválósági stratégiát terveztünk és valósítottunk meg a csapatommal együtt.
2017-2019 között a Shell igazgatósági elnöki pozíciójában, és ezt követően is a sokszínűség és elfogadás, a női vezetők esélyegyenlősége, az ország gazdasági versenyképessége, az oktatás, a koraszülöttmentés ügyéért állok ki.
Mindezen tapasztalatokért és lehetőségekért végtelenül hálás vagyok és küldetésem, hogy amit tanultam továbbadjam.
Proaktív life coach és business coach képesítéssel rendelkezem.

Társadalmi szerepvállalás

A jövő generációkat is támogatom abban, hogy tudatosan, fenntarthatóan döntsenek saját és generációjuk jövőjéről.
Térítésmentes karrier coaching üléseken beszélgetek pályaválasztás előtt álló tinédzserekkel lehetőségeikről. A beszélgetések alatt tudatosítják céljaikat, és azokat a tevékenységeket amiket örömmel és sikeresen végeznek. A coaching során a fiatalok motiváltakká válnak és hajlandóak tenni egy olyan célért, amihez szívvel, ésszel és energiával is kötődnek.
Mentoring és coaching formájában támogatok karrierjük elején álló hölgyeket, akik vezetőként is szeretnének helyt állni.