Vezetői tanácsadás és coaching

A felső vezetőket a tanácsadási és coaching eszközöket harmonikusan elegyítve támogatom személyes és üzleti céljaik elérésében. A vezetők ezáltal egypontos bizalmi és támogató kapcsolat során fejlesztik önmagukat és az általuk vezetett üzletet.

A tanácsadás és coaching aránya és mértéke a vezető által meghatározott céloktól, prioritásoktól, a legfontosabb és leggyorsabban megoldásokra váró területektől függ, a vezető döntésének megfelelően.

Személyes coaching

során támogatom a felső vezetőket, hogy a bennük rejlő lehetőségeket és az előttük álló kihívásokra a legjobb megoldásokat hozzák a felszínre. Ebben az esetben a coaching eszköztárát alkalmazom.

Üzleti coaching

folyamat során a vezető által megtalált üzleti megoldást szakmailag is átbeszéli velem, mint véleményadó. Ilyenkor sikeresen alkalmazott megoldásokkal és módszerekkel is kiegészítem a coaching folyamatot.

Üzleti tanácsadás

során pedig van olyan helyzet, ahol a coaching módszereket alkalmazva támogatom a vezetőket, hogy minél inkább a saját megoldásaikkal gazdagodjon a folyamat.

Felső vezetői személyes coaching

A személyes coaching során abban támogatom a felsővezetőket, hogy a bennük rejlő lehetőségeket és megoldásokat hozzák a felszínre.

A coaching egyik fő ereje abban, rejlik, hogy a felfedezés ideje lényegesen lerövidül, tapasztalataim szerint akár éveken át tartó dilemmák oldódnak meg, vagy régóta dédelgetett lehetőségek kerülnek megvalósításra 3-6 hónap alatt. Ezáltal a vezető személyes elégedettsége, egyéni és szakmai kiteljesülése valósul meg, ami közvetlenül is hat a vállalati légkör harmóniájára és a vállalat sikerességére.


Az alábbi főbb területeken teremt értéket a személyes coaching: 

Üzleti tanácsadás

Az alábbi főbb területeken nyújtok üzleti tanácsadást, elsősorban kis- és nagykereskedelemi, valamint energiaipari felső vezetők részére: