Consultanță și coaching pentru lideri

Sprijin directorii seniori prin combinarea armonioasă a instrumentelor de consultanță și coaching pentru a-și atinge obiectivele personale și de afaceri. Astfel, printr-o relație personală de încredere și sprijin liderii se dezvoltă pe plan personal și își pot dezvolta afacerea pe care o conduc. Proporția și amploarea consilierii și coaching-ului depinde de obiectivele și prioritățile stabilite de client, deobicei bazat pe cele mai importante domenii de rezolvat.

Coaching personal

Sesiunile de coaching personal îi sprijină pe lideri să aducă la iveală oportunități ascunse și cele mai bune soluții posibile pentru provocările cu care se confruntă. În timpul coaching-ului personal aplic predominant instrumente de coaching.

Business coaching

Obiectivele, soluțiile și acțiunile determinate în timpul sesiunilor de business coaching sunt discutate și elaborate în continuare, și completate cu soluții și metode dovedite la situația specifică de afaceri. Experiența vastă de afaceri pe care o aduc în acest proces este un beneficiu unic cu care creez valoare pentru clienții mei.

Business consulting

În timpul sesiunilor de consultanță în afaceri, aplic în mod conștient instrumente de coaching, astfel ca liderii îmbogățesc procesul cu cât mai mult cu propriile soluții.

Executive coaching

Coaching-ul personal îi sprijină pe lideri să-și aducă la suprafață potențialul și soluțiile. Unul dintre principalele puncte forte ale coaching-ului este că timpul de descoperire se scurtează semnificativ, dilemele care durează ani de zile sunt rezolvate, oportunitățile mult prețuite se realizează în 3-6 luni. Se realizează astfel satisfacția personală, împlinirea individuală și profesională a liderului, care afectează direct armonia atmosferei corporative și succesul companiei.

Următoarele avantaje principale ale coaching-ului personal se pot observa:

Business Consulting

Ofer consultanță de afaceri în următoarele domenii principale, în primul rând directorilor seniori din industria retail, angro și energetică: