A legfontosabb pillanat

Akkor születik meg a személyes növekedés legfontosabb momentuma, amikor a vezető eldönti, hogy szeretne egy új lehetőséget megadni magának és ehhez kér és elfogad külső támogatást, visszajelzést, tükröt.
Ebben a váratlan, de annál értékesebb pillanatban elindul egy olyan belső úton, amit a követő coaching folyamat során érlel, finomít.

A tudatosan tervezett coaching ülések előtt időt szán magára, arra, hogy elmélyedjen és szavakba öntse mindazt, ami nem teljesen kerek, a hiányérzeteket és az álmokat is. Minden újabb ülés kiváló alkalom arra, hogy újra átgondolja, mit akar elérni, milyen előrelépést vár a folyamattól, amire vállalkozott.

Ezek a hihetetlen értékes percek, amit a vezető saját magára szán indítják be igazán a változást. Ilyenkor az idő neki dolgozik, nincs más ami elvonja a figyelmét.

A coach pedig ott van Vele ezen az úton. Figyelemmel és értéssel támogatja abban, hogy bízzon a saját felfedező és fejlesztő útjában, mert a válaszok ott vannak benne a közegre és az időre várva, amiben megnyilvánulhatnak.

A coach a figyelmével azt eredményezi, hogy a vezető is elmélyül a saját magára való figyelésben és egy adott pillanattól már a kérdések és válaszok is egyértelművé válnak.

Ez egy hálás, megengedő és felszabadító figyelem, ami a vezető és a coach közötti bizalomra épül.  A gátoló tényezők fellazulnak és a gondolatok, érzések, kreatív megoldások cseppekben majd egyre folyamatosabban és selymesen áradnak.

És kiderül, hogy mindig és minden helyzetben van egy elég jó megoldás!

author-sign